img

Sociale Media

Subtitel

Hoe zit dat nou, sociale media?

Sociale media is tegenwoordig onmisbaar voor elke organisatie. Media als Facebook, Twitter, Instagram, Google +, Tumblr, enzovoorts zijn een mooie kans om jouw bedrijf te profileren en contact te onderhouden met klanten.

Dat sociale media een uitstekende manier is om interactief te communiceren met klanten is te zien bij grote voorbeelden als KLM en NS. De duizenden berichten, reacties, likes en shares geven aan hoe waardevol deze vorm van communicatie is voor zowel de klant als de organisatie. Salomé Communicatie helpt je graag bij opzetten van een social media plan zodat je zelf de sociale media communicatie kunt onderhouden. Uiteraard met ondersteuning en hulp wanneer het jou uitkomt. Wil je deze vorm van communicatie liever uit handen geven? Dan help ik natuurlijk graag. Door het inplannen van berichten en live updates toe te voegen kan ik de sociale media communicatie voor jouw bedrijf onderhouden. 

Contact 

Wil je meer weten over wat Salomé Communicatie voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op via info@salomeco.nl.