img

Over Salomé

Subtitel

Wie is Salomé?

Over Salomé

Mijn volledige naam is Salomé Anne. Een mooie naam die ik heb gekregen van mijn vader en moeder, inmiddels 24 jaar geleden. Omdat het een best lastige naam is, stel ik mij vaak voor als Sanne. Vrolijk, kort en bondig, zoals ik ben. De naam Salomé heeft voor mij iets magisch en bijzonders.

Begin juli 2015 ben ik afgestudeerd aan Windesheim Flevoland, waar ik mijn bachelor Communicatie heb behaald. Tijdens mijn studie heb ik verschillende opdrachten uitgevoerd tijdens comakers en stages. Online marketing, social media, interne communicatie, public relations en corporate communicatie hebben de revue gepasseerd. Ik merk dat ik het meest affiniteit heb met PR, corporate communicatie en online marketing. Met Salomé Communicatie focus ik mij op deze onderwerpen.

Naast mijn freelance werkzaamheden ben ik in dienst bij Traffic Builders | Online Marketing Intelligence, waar ik verantwoordelijk ben voor Marketing & Communicatie voor zowel Traffic Builders als Traffic Builders People

 

Wat doe je dan precies?

Ik vind het leuk om de sfeer van een bedrijf over te laten komen door de woorden op de website. Om niet alleen de missie en de visie, maar ook de producten en diensten laten spreken voor het bedrijf. Ik heb een eigen schrijfstijl, maar kan mij ook goed verplaatsen in de schrijfstijl van de organisatie. Deze flexibiliteit is in mijn ogen een groot voordeel voor de klant.

Naast het schrijven van teksten vind ik het een leuke uitdaging om een PR strategie te schrijven. Een social media plan waarbij de implementatie van een Facebook, Twitter, Instagram of Google+ account centraal staat bijvoorbeeld. Of denk hierbij aan het promoten van een nieuw product op een bestaande markt. Ik denk aan een passende oplossing met bestaande middelen. Niets is onmogelijk.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vooral contact met mij op via info@salomeco.nl.